Cautare avansata

 

Newsletter

Introduceti mailul dvs.
 

Acasa >>   Carti >>  Fantasy

SALVATI DE DELFINI. PORTALUL MAGIC NR. 9

Autor: OSBORNE Mary Pope

Editura: Paralela 45

Categoria: Fantasy

Anul aparitiei: 2014

Disponibilitate: in stoc

Numar pagini: 64

Pret: 9 Lei
Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copii între șase și doisprezece ani să fie pasionați de lectură, înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe locul întâi în topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 de țări în care au fost traduse.
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă într-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină ei însiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare, personaje și realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoașterea și inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieri și de mâine.

#9. Salvați de delfini
Salvați de delfini este prima carte din al treilea set de aventuri magice. Căsuța din copac îi poartă pe Jack și pe Annie în mijlocul oceanului, unde vor descoperi pești multicolori, stele-de-mare, căluți-de-mare… Ce spectacol! Dar vor întâlni și o caracatiță uriașă, iar un rechin flămând le va da târcoale. Noroc cu doi delfini prietenoși care le sar în ajutor… Veți vedea cum, citind aventurile lui Jack și Annie în adâncul oceanului!


Carti scrise de acelasi autor

 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
Toate cartile scrise de OSBORNE Mary Pope >>


Carti din aceeasi categorie

45 Lei
38.12 Lei
Lauren Kate
89.18 Lei
20.34 Lei
Kai Meyer
51.38 Lei
33.87 Lei
Kami Garcia Margaret Stohl
30 Lei
25.4 Lei
Stephenie Meyer
Toate cartile din Fantasy >>

 

Cosul meu

Nu aveti produse in cos
(Comanda minima 20 RON)
 

Oferte speciale

 

Promotii

BALADE SI IDILE
Pret cu TVA:
5 Lei

George Cosbuc

Lecturile Copilariei Cl. a VIII a
Pret cu TVA:
10 Lei

Lucica Buzenchi

Toate...