Cautare avansata

 

Newsletter

Introduceti mailul dvs.
 

Acasa >>   Carti >>  Carti pentru copii si tineret

SECRETUL PIRAMIDEI. PORTALUL MAGIC NR. 3

Autor: OSBORNE Mary Pope

Editura: Paralela 45

Categoria: Carti pentru copii si tineret

Anul aparitiei: 2013

Disponibilitate: in stoc

Numar pagini: 68

Pret: 9 Lei
Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copii între șase și doisprezece ani să fie pasionați de lectură, înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe locul întâi în topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 de țări în care au fost traduse.
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă într-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină ei însiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare, personaje și realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoașterea și inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieri și de mâine.

# 3. Secretul piramidei

Egiptul Antic este noua destinație a lui Jack și Annie! Copiii găsesc o copie a celebrei Cărți Egiptene a Morților… Pe lângă faptul că ne oferă detalii despre viața zilnică și despre credințele egiptenilor antici, noile peripeții ale celor doi frați ne vor ține în suspans, căci din carte nu lipsesc mumiile, pisicile negre si codurile hieroglifice. În plus, încep să se lămurească misterul proprietarului căsuței fermecate și cel al medalionului.


Carti scrise de acelasi autor

 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
Toate cartile scrise de OSBORNE Mary Pope >>


Carti din aceeasi categorie

15.89 Lei
12.86 Lei
Dick King Smith
15 Lei
13.5 Lei
Mark Twain
Toate cartile din Carti pentru copii si tineret >>

 

Cosul meu

Nu aveti produse in cos
(Comanda minima 20 RON)
 

Oferte speciale

 

Promotii

BALADE SI IDILE
Pret cu TVA:
5 Lei

George Cosbuc

Lecturile Copilariei Cl. a VIII a
Pret cu TVA:
10 Lei

Lucica Buzenchi

Toate...