Cautare avansata

 

Newsletter

Introduceti mailul dvs.
 

Acasa >>   Carti >>  Carti pentru copii si tineret

VACANȚĂ ÎN ORAȘUL VULCANULUI. PORTALUL MAGIC NR. 13

Autor: OSBORNE Mary Pope

Editura: Paralela 45

Categoria: Carti pentru copii si tineret

Anul aparitiei: 2016

Disponibilitate: in stoc

Numar pagini: 64

Pret: 9 Lei
Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copii între șase și doisprezece ani să fie pasionați de lectură, înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe locul întâi în topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 de țări în care au fost traduse.
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă într-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină ei însiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare, personaje și realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoașterea și inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieri și de mâine.

#13. Vacanţă în oraşul vulcanului

O nouă aventură plină de suspans cu Jack şi Annie începe în numărul 13 al seriei şi se va încheia în numărul 16. Noua lor misiune: să salveze legende din biblioteci străvechi. Copiii se trezesc pe străzile din Pompei, îmbrăcaţi ca nişte copii romani. Descoperă, nu după mult timp, că au nimerit chiar în ziua când oraşul va fi distrus. Dar trebuie să găsească o bibliotecă veche înainte ca aceasta să dispară de pe faţa pământului.


Carti scrise de acelasi autor

 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
 
9 Lei
OSBORNE Mary Pope
Toate cartile scrise de OSBORNE Mary Pope >>


Carti din aceeasi categorie

15.89 Lei
12.86 Lei
Dick King Smith
15 Lei
13.5 Lei
Mark Twain
Toate cartile din Carti pentru copii si tineret >>

 

Cosul meu

Nu aveti produse in cos
(Comanda minima 20 RON)
 

Oferte speciale

 

Promotii

BALADE SI IDILE
Pret cu TVA:
5 Lei

George Cosbuc

Lecturile Copilariei Cl. a VIII a
Pret cu TVA:
10 Lei

Lucica Buzenchi

Toate...